Панорама на Скопје престана да известува за културниот живот и настаните во Скопје на 6-ти Јуни 2016.

Ви благодариме за 8-те години поминати заедно, на дружбата и довербата.

Се надеваме дека ќе се сретнеме повторно во некои подобри времиња.